top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraRobert Ach-Hübner

Jeden z nejkrásnějších zážitků v mém životě

Aktualizováno: 6. 4. 2023

"Jeden z nejkrásnějších zážitků v mém životě." Tohle je pocit jednoho z účastníků a také můj vlastní pocit z kurzu, který jsme uspořádali s kamarádkou, trenérkou a koučkou Kamčou Polákovou pro 28 lidí ze všech koutů Evropy.


mezinárodní kurz mindfulness

Po čem my lidé toužíme? Určitě je mnoho odpovědí na tuto otázku. Věřím ale, že jedna z nejčastějších odpovědí, pokud jdeme k jádru, je pocit blízkosti, napojení, propojení. Se sebou, s ostatními, s přírodou. Pocit, že tady patřím, že toto je mé bezpečné místo.


A právě o tomto napojení na sebe, ostatní lidi i přírodu byl náš program, kde jsme se věnovali meditaci, mindfulness a pohybovým technikám pracujícím s našimi emocemi.


mezinárodní kurz všímavosti

Celé to pro mě bylo jedním nádherným potvrzením, že moje práce dává smysl. A i když slova i obrázky jsou málo, pokusím se vám ten pocit zprostředkovat pár fotkami a také větami, které nám účastniíci a účastnice napsali do zpětnovazebního dotazníku (a které z důvodu jejich přání necháváme v anonymitě).


lekce meditace

Naučila jsem se jak pečovat o sebe, jak nechat věci plynout a věřit, že plynou správně. A jednat tak, jak cítím, že chci a ne tak, jak bych měla. Cítím se naplněná a vděčná.


Pro mě to byl neopakovatelnej, životní zážitek. Bylo to osvobozující, dobrodružný a zábavný.


Bylo to poprvé, co pro mě meditace fungovala. Děkuji!


všímavost ve vztazích

Program mi pomohl naučit se lépe pracovat se svými myšlenkami a změnit to, jak uvažuju o sobě a o druhých. Díky tomu můžu být lepší pro sebe i pro ostatní.

PS: Po návratu mi všichni lidi v mém okolí řekli, že jsem se změnila.


Znovu jsem se napojil na sebe, ostatní i přírodu. Nezapomenutelná a velmi užitečná zkušenost.


kurz meditace v přírodě

Byly to jedny z nejhlubších meditací, které jsem kdy zažila.


Po kurzu jsem začala znovu zpívat a tancovat. Znovu cítit. Otevřelo to pro mě něco velmi důležitého.


kurz meditace laskavosti

Program pro mě byl absolutně kouzelným zážitkem a jsem velmi vděčná, že jsem byla jeho součástí


Intenzivní, obohacující, nečekaně hluboký a motivující zážitek. Od té doby, co jsem se vrátil, cítím, že se znám líp, komunikuju otevřenějí a sebevědoměji a jsem doslova PLNEJ nápadů.


všímavé jezení

Jeden z nejlepších zážitků posledních let.


Uvědomila jsem si, jak silní jsme, když jsme všichni spolu.


meditace přináší pocit sounáležitosti

To bylo pár střípků z toho, co si účastníce a účastníci odnesli. Jsem jim moc vděčný za to, že jsme spolu toto mohli vytvořit. A těším se na další dobrodružství.


Jestli s vámi tahle atmosféra souzní a chcete v životě cítit něco podobného, mrkněte na aktuální kurzy meditace a mindfulness nebo se mi ozvěte a domluvíme se individuálně. Čeká nás spousta zážitků :)




100 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Chcete se dozvědět víc?

Nechte si doručovat tipy pro osobní rozvoj ve formě článků, vedených meditací a informací o nových podcastech či kurzech. Stačí se přihlásit k odběru newsletteru níže (chodí zhruba jednou měsíčně) či sledovat Instagram @ach_robert

Děkuji. Jsem rád, že zůstáváme v kontaktu.

bottom of page